“Black Box” Inspires from Inside and Out

View all 10 Photos

black-box-inspires-from-inside-and-out-7

Created by Aaron Neubert Architects, the 200 square foot “Black Box” provides a scenic and secluded workspace for a professional technology author and columnist. Situated atop a tree-lined hill in a suburban Los Angeles neighborhood, the studio can be accessed via ascending outdoor stairs that are sheltered by a canopy of foliage. A pair of telescoping doors opens onto the floating geometric space whose minimal form and dark stained cladding offer a distinct contrast to the building’s lush natural surroundings. The highlight of the studio is a single “picture window,” which occupies the entirety of one wall and invites the occupant to explore endless views and stunning scenery that from inside. While the elegant design of “Black Box” is inspiration enough for the working writer, its explicit spatial separation from the writer’s personal residence – located just below – creates a mental divide between home and work that can enhance focus and increase productivity. Perfectly simple, Aaron Neubert’s “Black Box” studio does not focus on material, color, or form, but space — something we often take for granted.

black-box-inspires-from-inside-and-out-1

black-box-inspires-from-inside-and-out-2

black-box-inspires-from-inside-and-out-4

black-box-inspires-from-inside-and-out-5

black-box-inspires-from-inside-and-out-6

black-box-inspires-from-inside-and-out-8

black-box-inspires-from-inside-and-out-9

 

Lizzie Wright

Lizzie

​Lizzie Wright is an aspiring artist and designer with a passion for the written word. While she works on her BFA in Industrial Design at the Rhode Island School of Design (RISD), she spends her (rare) spare time riding around Providence on her trusty Cannondale and drinking lots of coffee. She is especially fascinated by the dichotomy between aesthetic form and function, which has an immense influence on her work. As a lover of the natural world, Lizzie plans to focus on Nature, Culture, and Sustainability Studies to pursue a more efficient future for design. Read more by visiting her website

Take me there

  • The Krane

    An immersive retreat in one of Copenhagen’s harbors. More than just a contemporary space, The…

  • Guntu Hotel

    A tranquil destination in the Seto Inland Sea. This floating hotel Japan added to its…

  • Villa Slow

    A special hotel designed to be a home away from home. Nestled into a bucolic…

  • Alila Yangshuo Hotel

    An old sugar mill becomes a modern hotel. Built in the 1960s in the striking…

More for you

  • Milos House

    A 19th century stone house restored into a summer retreat. Built in 1813, this stone…

  • A Minimalist Barn Extension

    A contemporary accent in a traditional context. Located in Gurmels, in the canton of Fribourg…

  • Gjøvik House By Norm Architects

    A minimal cluster house in a beautiful landscape. When it doesn’t design creative lamps, minimalist…

  • The Greywall House

    A creatively designed minimalist home. Aptly named Graywall House, this modern dwelling occupies a recessed…

  • House Renovation In Ovar

    An old house transformed into a bright, modern home. Portugal has recently seen a wave…

  • A White Modern Farmhouse

    Monolithic and contemporary, but perfectly integrated into a picturesque setting. Located in meadow on a…

  • A Renovated Apartment In Vigo, Spain

    Contemporary design alongside architectural elements from the ‘60s. Tasked with renovating an old apartment in…

  • A Modern Coworking Space Design

    The stunning office of an architecture and interior design studio. Designed as a “place to…

Close Cart