The combination of rich wooden floors and white plastered walls creates an atmosphere for a true paradise deep inside the A21 studio. This two floor architecture office in Binh Thanh, Ho Chi Minh, Vietnam was designed to separate from the city life to be immersed in a natural environment for serenity and joy to enter the work place. The multi-level wooden shelving and raw tree bark office table brings the excellence of nature inside. With trees planted in diverse spots and its lovely staircase that loops around the bookshelf to a space brimming with light, one could almost feel a forest floor rumbling with life in this dwelling. The iron wrought railings roof allows an abundance of natural light to trickle down into the space  and create a tropical haven for its inhabitants.

Tags: ,
    • Bed-Stuy Townhouse

      Architecture

      An 1881 three-story townhouse, gorgeously renovated, redesigned and expanded with living spaces that marry historical…

    • TheVagar Countryhouse

      Architecture

      A traditional stone building, transformed into a modern retreat that celebrates the site’s architectural and…

    • The Edris House

      Architecture

      Protected as a historic building, this 1954 modernist gem has remained true to its original…

    • Graphic House

      Architecture

      Bursts of color, geometric forms, playfulness, and an abundance of natural light combine in a…

    • Villa Uliveto

      Architecture

      A contemporary house that complements the rugged beauty of an olive grove with clean white…

loader