The Dove House is an extension project handled by architects Gundry & Ducker in West London. This structure was intended to replace, enlarge and improve the dark kitchen area to form a new informal living space with direct access to the garden and open up views through the ground floor of the house to the garden. The existing ground floor was expanded sideways to into an unused yard area and backwards to form this light, minimalist and open space.

 

 

 

 

 

 

Tags:
    • House MN

      Architecture

      A wood-clad house designed with two volumes nestled into a hillside, and windows that frame…

    • Roam Ranch

      Architecture

      A sprawling family home where Central Texas vernacular architecture meets contemporary design. Set on a…

    • Old School House

      Architecture

      Designed to sit gently alongside a 19th-century stone building, this contemporary extension features all-wood cladding…

    • De L’Écrin Residence

      Architecture

      An extension designed for a duplex in a dense and vibrant neighborhood of Montreal, Canada….

    • We Rural Country House

      Architecture

      An old farmhouse, thoughtfully restored and redesigned into a tranquil retreat that immerses guests into…

loader