After being left behind from neglect, the Ochre Barn now has a new role of providing comfort and shelter to residents in Norfolk, England. Carl Turner Architects kept the former skeleton of the exterior by using reclaimed roof tiles to give off a vintage appearance. An array of bathrooms and bedrooms are arranged throughout the interior. Large furniture and pod rooms create an intimate setting in the home’s open spaces while reclaimed pine and oriented strand boards evoke an industrial presence.

[smartads]

Via @Designboom

    string(5) "admin"
Tags: , , , ,
    • Garden Lane House

      Architecture

      The restoration and expansion of a 19th century terraced house in Melbourne. Named Garden Lane…

    • House in Reggio Emilia

      Architecture

      A 1950s house redesigned for modern living with bright spaces that open to a wraparound…

    • Friha

      Architecture

      A sustainable vacation retreat in the Southern Black Forest, Germany. With sustainable travel becoming increasingly…

    • The Sauna House

      Architecture

      A traditional house redesigned with a sauna and a lounge space that opens to rural…

    • Earthrise Studio

      Architecture

      The renovation of a converted warehouse into a modern home with a mix of live-work…

    • House with In-Law Suite

      Architecture

      A family home designed with two gabled volumes that create a sheltered deck and courtyard….

loader