Grégoire De Lafforest isn’t satisfied with just one environment, but seeks multiple for the interiors of Rue Voltaire Loft. The loft features a number of microclimates, most notably the greenhouse kitchen. Within the house itself, a black-framed greenhouse separates the kitchen space from the rest of the living area, which is decorated with defining patterns and distinct styles in their own rights. A maritime pine tree is the totem pole of the living room, while a polka-dotted wall captures all attention in the children’s room. The natural-themed furniture lends the capacity for these over-the-top productions, and help to strike the right balance of eclectic.

Images © Grégoire De Lafforest

    string(8) "Kimberly"
Avatar photo

Kimberly

Kimberly is a graduate from MIT's Department of Architecture, and has recently joined the publication team at MIT OpenCourseWare. While architecture remains her first love, her interests encompass literature – epic poetry and Medieval romances are her favorite – and also fashion.

Tags: ,
loader