A pavilion near the forest is the English name of this beautiful building in the woods, the owner fell in love with the surroundings and asked Brussels based architecture firm Stekke + Fraas to build him a small living unit that’s one with nature. Building on a natural inclination they constructed the black zinc house with the help of eight concrete piles on which the building rests. Resulting in the openness of the back of the volume and be on the same height as the tree trunks with the best view. The kitchen and the living room are located on the first floor while a bedroom and open bathroom are on the second floor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: ,
    • RVTK House

      Architecture

      The renovation of a 1978 house to create three apartments for several generations of the…

    • Embedded House

      Architecture

      A concrete, glass and wood house partly sunken into a hillside surrounded by pine forests…

    • Des Rapides Residence

      Architecture

      A contemporary wood house that celebrates the beauty of the natural material, this dwelling features…

    • Green House

      Architecture

      Dating back to the 1960s, this family home was impressively modernized with bright living spaces…

    • Greenhouse

      Architecture

      A minimalist greenhouse designed as a space for quiet reflection and nature contemplation. Located in…

loader