Starfall Farm by Invisible Studio

View all 21 Photos

The Starfall Farmhouse rests along the St Catherine Valley in North East Somerset, England enhanced by its extension made from destroyed barns. This structure, designed by Invisible Studio, has an asymmetric pitch that allows the morning light to pierce deep into the building overflowing it with light. Timber cladding covers parts of the extension’s openings and smoothly wraps around the extension to blend the old into the new. This addition is risen to five steps to bring in views of the bountiful vegetation nearby. Sliding glass doors vanish into the walls in the kitchen and bring in views of the beautiful valley just outside.

Via

    string(5) "admin"
Tags: , , , ,

Featured Products Explore new arrivals at the Gessato Shop

More for you

  • The Impluvium Shelter

    A wood and glass cabin built in an ancient forest in Chile. Located in a…

  • Casa Etérea

    A breathtaking house designed with a mirrored façade. Built above the San Miguel de Allende,…

  • La Brèche House

    An old house redesigned with refined interiors and a central perforation topped with skylights. Located…

  • Herdade da Ferraria

    A traditional farm warehouse transformed into a tranquil retreat. Nestled among tall trees and agricultural…

  • Villa GNR by Archisbang

    A brutalist house designed with a range of creative details. Dating back to the 1960s,…

  • The Marconi Residence

    A one-story house enhanced with an extension and an interior patio. Located in Montréal’s Marconi-Alexandra…

  • Winery Valke Vleug

    A winery with minimalist volumes that reference agricultural architecture in a contemporary design. Built in…

Take me there

  • The Volkshaus Basel Hotel

    A building from 1925 transformed into a refined boutique hotel. Completed by Swiss firm Herzog…

  • The Øyna Hotel

    Hotel rooms built inside a sloped terrain with a cantilevered design that maximizes views. Built…

  • Casa Cook Chania Hotel

    A modernist-style resort designed with a village-like layout of one-story volumes. Built on a hillside…

loader