The Fosse by Designscape

View all 6 Photos

Designscape to the rescue. They’ve turned a once rundown Victorian villa into a gorgeous family residence in Batheaston, England.  The home was refurbished with a few extensions to switch the viewing of the building and create a private haven for the family in the southern façade and the garden. The double height entrance hall looks over the   unearthed courtyard lined with an uninterrupted reclaimed, rubble bath stone wall that pierces through a glass screen to create an interior floor gallery connecting the outside to the in.

Take me there

  • Naked Stables Resort

    A two hour trip away from China’s largest city, Shanghai, Moganshan stuns with its magical…

  • Sublime Comporta

    Surrounded by rice fields, umbrella pines, vineyards, and miles of pristine white beaches, Sublime Comporta…

More for you

  • Casa dos Patios

    This charming 18th-century urban villa stands on one of the most picturesque streets of Porto’s…

  • Living Unit By OFIS Architects

    More than just a distinctive structure, Living Unit provides a convenient and versatile shelter or…

  • Gemma Observatory

    Somewhere in central New Hampshire, in a remote area surrounded by trees, a one-of-a-kind building…

  • Kew House By McLaren.Excell Studio

    Part Victorian house, part former stable yard, this beautiful property in London recently underwent a…

Close Cart

Simple Share Buttons