Scenic views of Mt. Fuji and the versatile nature of the nearby sea can bring residents to a nurturing calm through the openness of a villa tucked away in the Hayama region Japan. Mostly made of glass, the front of the house is able to easily capture the breathtaking vistas of the outdoors, integrates it inside, and makes it a part of its environment. Edward Suzuki architecture designed this home on three stories where the underground level serves as the entrance, the garage and the storage area. The first floor consists of the bedrooms while the second includes the living room, the dining room, and the kitchen all working together in an open, undivided space. A large terrace stretches the whole front of the home allowing residents to further enjoy the beautiful scenery from the outside.

    string(5) "admin"
Tags: ,
    • Garden Lane House

      Architecture

      The restoration and expansion of a 19th century terraced house in Melbourne. Named Garden Lane…

    • House in Reggio Emilia

      Architecture

      A 1950s house redesigned for modern living with bright spaces that open to a wraparound…

    • Friha

      Architecture

      A sustainable vacation retreat in the Southern Black Forest, Germany. With sustainable travel becoming increasingly…

    • The Sauna House

      Architecture

      A traditional house redesigned with a sauna and a lounge space that opens to rural…

    • Earthrise Studio

      Architecture

      The renovation of a converted warehouse into a modern home with a mix of live-work…

    • House with In-Law Suite

      Architecture

      A family home designed with two gabled volumes that create a sheltered deck and courtyard….

loader