The Rabbit Hole not only provides animals with the medical attention and care that they need; it’s also a beautiful home that provides reprise and comfort in Pajottenland, Belgium. LENS ASS Architecten designed this gorgeous red brick house with a tunnel that extends from the street. This narrow tunnel links the existing buildings together and also circles around a outdoor yard in the center. The tunnel leads guests into the home while also securing privacy through its blockage of direct views into the yard. The veterinary clinic neighbors the abode through the spatial connection of the confined outdoor area. Views of the flourishing farmland and oriental 17th century Gaasbeek Castle enchant residents through the home’s strategically placed windows. The exposed roughly carved wooden beams and posts present a rustic atmosphere throughout the entire home. Barn-styled doors cloak over the windows and openings to create a restored farmhouse presence to the Rabbit Hole’s exterior.

Tags: , ,
    • The Fyrgani Holiday House

      Architecture

      A charming dry stone house designed with blue elements that reference the color of the…

    • House in Kutná Hora

      Architecture

      A thoughtful redesign and modernization of a 19th century house. The renovation of an aged…

    • East Dulwich House

      Architecture

      A creatively designed, metal-clad extension that completely transforms a Victorian terraced house in London. Built…

    • Duplex by Atelier ST

      Architecture

      A contemporary concrete house with a traditional feel, this dwelling features two gabled roofs and…

    • Casa Tonalli

      Architecture

      A contemporary, cube-shaped house inspired by rural Mexican architecture. Minimalist and understated, Casa Tonalli in…

loader