The architects of Ruinelli Associati Architetti reconstructed an unused barn in Soglio, Switzerland into a three story contemporary home. The facades are made of stone and wood as the original texture and have smooth concrete inserts with a core of reinforced concrete framing the new openings of the ground floor. The materials used for the interior are contemporary such as raw solid oak wood and hand treated welded steel, even though these materials have a rough appearance they are prepared with extreme accuracy and top of the line craftsmanship. The first floor includes the kitchen, living room and study arranged round the block of the stairs and fireplace, a guest room and balcony are on the second floor overlooking the courtyard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    string(5) "admin"
Tags: , ,
    • Garden Lane House

      Architecture

      The restoration and expansion of a 19th century terraced house in Melbourne. Named Garden Lane…

    • House in Reggio Emilia

      Architecture

      A 1950s house redesigned for modern living with bright spaces that open to a wraparound…

    • Friha

      Architecture

      A sustainable vacation retreat in the Southern Black Forest, Germany. With sustainable travel becoming increasingly…

    • The Sauna House

      Architecture

      A traditional house redesigned with a sauna and a lounge space that opens to rural…

    • Earthrise Studio

      Architecture

      The renovation of a converted warehouse into a modern home with a mix of live-work…

    • House with In-Law Suite

      Architecture

      A family home designed with two gabled volumes that create a sheltered deck and courtyard….

loader