The house in Iizuka designed by RythmDesign is a two story residence located in Fukuoka, Japan that’s shaped in a hexagon and the rooms are arranged specifically to the clients’ requests. The family suggested they do not need living room, but the dining area is the center of their family bond, each member enjoys spending time alone as well as being in the presence of each other. Therefore the designers made a small wooden dining table the heart of this dwelling, it can be seen from every room. The floors and sliding doors are all wood, giving privacy around the double-height dressing room.

 

Tags:
    • Apartment with a Library

      Architecture

      The collaborative renovation and transformation project of a Milan apartment with an unconventional layout. Located…

    • The Fyrgani Holiday House

      Architecture

      A charming dry stone house designed with blue elements that reference the color of the…

    • House in Kutná Hora

      Architecture

      A thoughtful redesign and modernization of a 19th century house. The renovation of an aged…

    • East Dulwich House

      Architecture

      A creatively designed, metal-clad extension that completely transforms a Victorian terraced house in London. Built…

    • Duplex by Atelier ST

      Architecture

      A contemporary concrete house with a traditional feel, this dwelling features two gabled roofs and…

loader