Buholmen Cabin by Skaara Architekter AS

View all 18 Photos

Slightly blending into its rocky terrain, the Buholmen Cabin is a cozy cottage that opens up to the calm waters of a Norwegian waterfront. Skaara Arkitekter AS from Oslo designed it as two separate buildings that divide day activities into one space and sleep for the other. A patio shields the home from different wind conditions. The southernmost part includes sleeping cabins while the building towards the east has a split-level open living room/kitchen with beautiful views across the bay. The sedum-moss roof and the iron-sulphate treated pine façade work together in mixing with the natural colors of the scenery surrounding it.

    string(5) "admin"
Tags: ,

Featured Products Explore new arrivals at the Gessato Shop

More for you

  • The Impluvium Shelter

    A wood and glass cabin built in an ancient forest in Chile. Located in a…

  • Casa Etérea

    A breathtaking house designed with a mirrored façade. Built above the San Miguel de Allende,…

  • La Brèche House

    An old house redesigned with refined interiors and a central perforation topped with skylights. Located…

  • Herdade da Ferraria

    A traditional farm warehouse transformed into a tranquil retreat. Nestled among tall trees and agricultural…

  • Villa GNR by Archisbang

    A brutalist house designed with a range of creative details. Dating back to the 1960s,…

  • The Marconi Residence

    A one-story house enhanced with an extension and an interior patio. Located in Montréal’s Marconi-Alexandra…

  • Winery Valke Vleug

    A winery with minimalist volumes that reference agricultural architecture in a contemporary design. Built in…

Take me there

  • The Volkshaus Basel Hotel

    A building from 1925 transformed into a refined boutique hotel. Completed by Swiss firm Herzog…

  • The Øyna Hotel

    Hotel rooms built inside a sloped terrain with a cantilevered design that maximizes views. Built…

  • Casa Cook Chania Hotel

    A modernist-style resort designed with a village-like layout of one-story volumes. Built on a hillside…

loader