Located in Mill Valley, California, these two cabins designed by Feldman Architecture were built as accessory structures to the client’s existing hill side home; they mainly wanted extra space for an art studio and yoga room which will also serve as a private guest cabin.

Two small cabins are placed strategically within the trees to ensure they captured different views. The roof of the lower building was planted with a garden since the residence of the upper building would be looking down on it; it also helps the whole cabin structure to blend in with the hillside. Photography Joe Fletcher.

    string(5) "admin"
Tags: , ,
    • Maison Soeur

      Architecture

      A house from the 1950s thoughtfully transformed into a twin-volume dwelling. Located in the Verdun…

    • The Shingle Residence

      Architecture

      A two-story house designed with offset rectangular volumes and a blend of wood and copper…

    • Torus House

      Architecture

      A brutalist house that “hovers” above a sloping hillside with views of the sea. Built…

    • Pen y Lan Road

      Architecture

      A thoughtfully designed extension that links a Victorian terraced house to a garden. Located in…

    • The House of Mountain Birds

      Architecture

      A vacation home that immerses its residents in a mountainous landscape. Completed by architecture firm…

    • The Clay Retreat

      Architecture

      An eco-conscious family retreat built in a protected area of Hampshire, UK. Nestled in a…

loader